Fönsterreparation

Är dina fönster i behov av reparation? WinTec har ett flertal skickliga hanterverkare som utför fönsterreparation på dina fönster i Göteborg med omnejd. Efter många år inom branschen kan vi titulera oss som experter på fönsterreparation med kyrkor, kulturbyggnader och k-märkta fastigheter som specialområde.  

 

Fönsterexperter med erfarenhet 

WinTec har alltid ägnat sig åt fönster och med våra medarbetares långa erfarenhet och stora skicklighet har vi tillsammans en extremt hög kapacitet för fönsterreparation, renoveringar och andra restaureringar av fönster. Med stor flexibilitet och enorm lyhördhet erbjuder våra hantverkare personlig service i högsta klass. Varje fönsterreparation utförs helt i samråd hantverkare och kund emellan i syfte med att uppnå bästa önskat resultat.  

 

Enkelt och prisvärt 

Att byta fönster på hela huset kan kosta mycket pengar och vara en utgift som man kanske faktiskt inte har råd med. Fönster som inte håller tätt kan göra att elräkningen skjuter i taket och blir skyhög vilket blir ytterligare en tråkig och onödig utgift. Genom att ta till experthjälp och göra en fönsterrenovering kan du komma betydligt mycket lindrigare undan.  

 

Certifierad fönsterfirma 

Sedan många år tillbaka jobbar WinTec aktivt med att dagligen göra småsaker för att förbättra vår miljö. Vi är en fönsterfirma som innehar både kvalitet- och miljöcertifikat, två certifikat som vi är väldigt stolta över. För oss är det viktigt att våra kunder är 100% nöja med vårt utförda arbete samtidigt som de är välmedvetna om att vi tagit hänsyn till miljön på allra bästa sätt under genomförd fönsterreparation eller renovering.   

 

I behov av fönsterreparation? Kontakta oss! 

Letar du efter en seriös och kvalitetssäker fönsterfirma som kan utföra fönsterreparation eller renovering på dina fönster? Ta då och kontakta oss på WinTec. Med personlig service och helhetslösningar anpassade helt efter dina behov och önskemål reparerar och renoverar vi dina fönster på ett enkelt och smidigt sätt.  

 

fönsterreparation

 

Läs mer >>